Doctor Skin Drumul Taberei - 1682 Vizualizari

Drumul Taberei
Str. Brasov Nr. 25 (Auchan Drumul Taberei, Etaj 1), Sector 6, Bucuresti
0310 051 015
contact@doctorskin.ro
https://doctorskin.ro

La Doctor SKIN din  București (Șoseaua Fabricii de Glucoză, Popa Nan, Drumul Taberei),  Băneasa și Corbeanca,  beneficiezi de epilare definitivă laser cu garanție pentru rezultate, cu cel mai performant dispozitiv din lume, cu aparatură medicală certificată și la prețuri accesibile.

Dacă te interesează epilarea definitivă cu laser ești la locul potrivit! Uită de timpul pierdut la coafor, de momentele în care trebuie să lași părul să crească, uită de faptul că vara nu te poți epila cu laser sau de faptul că ai firul prea gros sau prea subțire. La Doctor SKiN beneficiezi de 3 dispozitive laser pe care poți să le alegi în funcție de buget și de cât de rapid vrei să vezi rezultatele.

Epilarea definitivă laser realizată la Doctor SKIN este eficientă pentru persoanele cu foliculită cronică, care prezintă coșuri și iritații la nivelul firelor de păr sau fire de păr crescute în piele, pentru cei care au diferite dezechilibre hormonale, cum ar fi sindromul ovarelor polichistice, cărora le crește păr în zona bărbiei, a perciunilor, a areolelor mamare, pe abdomen sau chiar pe spate.

Epilarea definitivă laser se poate efectua pe tot parcursul anului, pe orice zonă a corpului sau a feței, inclusiv pe pielea bronzată.

Epilarea definitivă cu laser la Doctor SKIN a nu doare, nu provoacă arsuri sau răni la nivelul pielii sau orice altă neplăcere asociată cu metodele de epilare clasice.

Epilarea laser elimină chiar și firele de păr reziduale, adică firele de păr foarte subțiri și fine, care se rup în cazul epilării cu ceară și reapar apoi imediat.

Parametrii de tratament în cazul aparaturii cu care se realizează epilare definitivă sunt ajustabili în funcție de pigmentul pielii și al firului de păr, precum și de grosimea acestuia, pentru cele mai buna rezultate în deplină siguranță.

La Doctor SKIN , ai o ședință de test GRATUITĂ pentru o zonă mică pentru a te convinge cât de rapid se văd rezultatele.

De ce ai alege Doctor SKIN ?

 • echipă medicală de excepție, care beneficiază de formare și training continuu susținut de specialiști de renume mondial
 • echipamente originale, de tip linie de TOP sau premium
 • investim constant astfel încât la noi să beneficiezi de cel mai recent model de echipament apărut în lume
 • suntem obsedați de rezultate și ne străduim permanent să le optimizăm
 • personal instruit constant cu cele mai noi protocoale de lucru
 • atmosferă caldă & atitudine prietenoasă
 • protocoale de tratament, special concepute pentru siguranța ta
 • igiena & protocoalele de siguranță fac parte din ADN-ul nostru
 • nu facem rabat la calitatea consumabilelor
 • folosim exclusiv fillere originale, de calitate, Premium, corect păstrate
 • echipa medicală este disponibilă pentru întrebări și suport post-tratament 7 zile din 7.

Program clinica:

Luni - Duminica: 09.00 - 21.00Galerie foto