COQUETTE Beauty Clinique - 4285 Vizualizari

Str. Serghei V. Rahmaninov Nr. 23, Sector 2, Bucuresti
021 2318144 | 0788 118164
office@coquette.ro
http://www.coquette.ro

Clinica de epilare definitiva Coquette a luat fiinta in Romania in urma cu 12 ani, avand o experienta internationala in epilarea definitiva de peste 15 ani.

Clinica de epilare definitiva Coquette este numarul 1 in epilare definitiva in Romania, avand deschise 4 clinici in 4 orase: Bucuresti, Constanta, Cluj si Brasov.

In Bucuresti, clinica Coquette va asteapta inca din martie 2003, in sectorul 2, pentru a va bucura de o experienta de neuitat, respectiv de serviciul de epilare definitiva realizat la parametrii occidentali, cu ajutorul tratamentelor sustinute de o practica a tarifelor conforma nivelurilor de pret europene, monospecializarea clinicii noastre permitand acest lucru.

Clinica Coquette a fost infiintata pentru a veni in intampinarea doamnelor, domnisoarelor si domnilor ce au probleme cu parul nedorit, pentru a le rezolva problemele prin aceasta metoda sigura si moderna, accesibila atat celor ce necesita acest tratament in scopuri terapeutice - hirsutism, hipertricoza, foliculita, fire de par crescute sub piele, cat si cosmetice - pentru a va petrece timpul liber cat mai placut.

La clinica noastra, va sunt puse la dispozitie laserele de ultima generatie pentru epilare definitiva, precum si cea mai indelungata si vasta experienta a specialistilor nostri, ce sunt pregatiti de aceeasi medici ce au antrenat si specialistii clinicilor din alte tari pentru a realiza aceeasi epilare definitiva sigura, verificata si a carei eficienta a fost dovedita.

Pentru ca fiecare client este unic si nevoile acestuia sunt speciale, tratamentele folosite de specialistii clinicii Couquette sunt personalizate pentru a raspunde cerintelor fiecaruia dintre dumneavoastra

 


Galerie foto